Like us on Facebook

Din clasa masinilor sport luxoase


Aston Martin Vanquish Volante (2014) se aseaza in varful seriei luxoase a masinilor sport facute de britanici, cu nu mai putin de 100 ani de experienta.

La aparitia acesteia, a fost propulsata in top ca una din cele mai frumoase masini din clasa sa, care nu este doar frumoasa ci si foarte puternica.
Cu un motor de ultima generatie, V12 de 6 litri ajutat de cutia automata Touchtronic 2 in 6 rapoarte, ce dezvolta 565 de cai putere si 600 nm, atinge 100km/h in doar 4.1 secunde si viteza maxima de 294 km/h, 


Vanquish Volante, dupa cum probabil ati observat deja are cateva elemente imprumutate de la modelul One-77. De la plusul de eleganta, stopurile cu led, pana la dimensiunile discurilor de frana. Sistemul de franare se afla la a 3a generatie Brembo Carbon Ceramic Matrix, care ajuta la o franare pe o suprafata mai scurta si o rezistenta la cele mai exigente conditii de pilotaj.

Insa pentru a avea o asemenea jucarie trebuie sa scoti din buzunar aproximativ 265.000 de euro.

Mai multe poze aici. CLICK

Nota personala: Aston Martin Vanquish Volante este cea mai eleganta masina cabrio care imbina mai multe concepte dea lungul istoriei acestui brand. Cu toata tehnologia actuala si toata puterea bruta, eleganta si luxul dovedit, face ca aceasta masina sa fie perfecta pentru dorintele oricarui pasionat de masini sport, dar totodata si elegante, pentru a participa la o calatorie intercontinentala.