Like us on Facebook

Best Buy si tastatura + mouse fara fir


 De o perioada n-am mai scris aici iar unul dintre motive a fost lipsa tastaturii.
Pana acum am optat doar pentru tastaturi cu fir pentru precizia sporita, insa m-am inselat putin intre diferenta dintre fara fir si cu fir, ma asteptam sau cel putin din dispozitivele testate, se simtea putin intarzierea dar totusi asta se intampla acum cativa ani. Acum insa s-a mai schimbat situatia si nu mai sunt nevoit sa imi schimb tastatura la fiecare 3 luni pentru ca firul nu e indeajuns de calitativ incat sa suporte cateva miscari usoare stanga-dreapta-sus-jos in fiecare zi. 
Nu intelegeti gresit, sunt si tastaturi mai profi' ce nu au avut probleme de genul dar alea pica din alte motive, dar totusi tin o perioada mai indelungata (ani de zile). Sunt aproape obisnuit cu ideea ca toate device-urile moderne au o problema aparte, pentru ca daca ar exista ceva perfect, nu s-ar mai invarti profitul. (intelegeti ideea) 
La tastaturile wireless (in cazul meu kit tastatura + mouse) exista nemultumirea de a schimba periodic bateriile, eh ce ne mai poate multumi? Ar mai fi o solutie sa ne pastram tastaturile alea vechi, masive si grele ce suna mai rau ca o masina de scris antica insa care daca le-ai scapat peste picioare risti sa ramai fara ele.
Nici asa nu-i bine, eh dupa mine cea mai buna si virala solutie e sa te gandesti la confortul tau, un kit wireless si ai rezolvat tot, stai in pat/canapea sau unde vrei tu cu ele si iti vezi de treaba.
Chiar si in cazul in care ai un laptop,tot poate aparea o stare de disconfort pentru ca majoritatea au peste 2.5-3 kg.
Dupa mine cea mai buna solutie (best buy) este acest kit wireless. LINK