Like us on Facebook

M4 Iconic Lights



Laser frate! - Reactie la prima vedere.




Asa arata viitorul in materie de iluminare Laser BMW.
Iconic Lights este conceptul care, cel putin din fata, pare a fi reinterpretarea futuristica Angel Eyes. Dar care dispun de o tehnologie de iluminare BMW LaserLight de ultima generatie.
Cu ledurile ce facem!? Uitam de ele!


Farurile nu doar ca arata foarte foarte bine, sunt pline de tehnologie si au ca scop principal sporirea sigurantei si confortului pe timp de noapte. Acestea au un sistem avansat antiorbire si o raza de vizibilitate pe timp de noapte de 600 de metri, care este mai mult decat dublu fata de ce am vazut pana acum.


Sistemele inteligente nu lipsesc sub nici o forma, spre exemplu acestea sunt conectate la sistemul de navigatie si se pot adapta si pot ilumina in curbe chiar inainte de a incepe virarea propriuzisa pentru a spori vizibilitatea si siguranta. Sistemul NightVision a fost dus la alt nivel, impreuna cu Dynamic Light Spot  pe laser si o camera infrarosu acestea pot detecta pericolele pe timp de noapte (oameni, animale etc) la o distanta de pana la 100 de metri. Mai mult decat orice sistem de pana acum.


Stopuri cu efect tridimensional pe tehnologia OLED care se pot adapta in functie de stilul tau de condus.
Tehnologie OLED pentru eficienta, inovatie si ofera un consum scazut de energie. Si cu siguranta remarcabile cand vine vorba de aspect.